Blog vergeten, meteen gehacked

wordpress

Ik leer het “the hard way”. Een blog hebben heeft gevolgen. Ik host bij Versio, een hollands bedrijfje, lekker goedkoop. Spijtig genoeg is hun security ook lekker goedkoop en mocht mijn website e-sigaretvorige week even offline na een bezoekje van een hacker. Blijkbaar was mijn WordPress niet echt up to date en heeft dat gevolgen voor de rest van de mensen op mijn “server”. Zouden er honderden zijn. Oeps!

Natuurlijk net in de week dat ik ben gestopt met roken en een e-sigaret heb gekocht online. Top trouwens. Blijkbaar ben je na een paar dagen de gewone sigaretten al helemaal kotsbeu en smaakt het totaal niet meer als je aan een safke trekt. Nu “damp” ik dus in plaats van roken, en de smaak is een stuk beter. Ik damp nu een combinatie van tabak, koffie en vanille en ik zou niet meer terug willen naar mijn Marlboro Lights.

Anyway, wat ik dacht dat mijn grootste stressbrenger van de week zou zijn werd het dus helemaal niet. Vanaf nu WordPress af en toe updaten. Volgens de Versio-support belangrijk. ‘k Zal maar luisteren! 🙂

Gerelateerd bericht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.